Reacties

Wendy K
6 dagen geleden

Snel in huis, en keuze is reuze! Thanks!

mert
24 dagen geleden

volgende ochtend al in huis, waarvoor dank

Nouschka Perdivelli
een maand geleden

De hooggepigmenteerde kleurstof, niet normaal hij weinig je nodig hebt! Kan je zo lang mee doen. Ik raad aan als je vlokken gebruikt over te stappen!

Soy Candles
een maand geleden

Super bedankt dat is dezelfde dag nog mijn pakketje kon afhalen! De combinatie van jullie paraffine en sojawas brengt echt tot prachtige kaarsen voor mijn collectie. Fijn dat er altijd voldoende voorraad is voor webshops zoals de mijne! Ga zo door!

Melanie
een maand geleden

Net mijn 5e bestelling geplaatst! Snelle levering en top kwaliteit!

Nalani
2 maanden geleden

de beste kaarsenwas, aanrader!!

Nikki Veldhuizen
3 maanden geleden

Heb voor mijn kaarsenwebshop bij heel veel verschillende webshops mijn spulletjes ingekocht. Dit is by far de beste die ik tot nu toe heb gevonden, complimenten daarvoor! Zie vooral verschil in kwaliteit van sojawas en kleurstof in vergelijking met andere leveranciers. Hele mooie structuur sojawas (komt in vlokken) en je kan zo lang met de kleurstof doen. Aanrader voor iedereen die kaarsen maakt!

Britt
3 maanden geleden

Van de week de Espresso cocktail set gekocht (cadeautje voor vriendin) en de kaarsen zijn zo tof geworden! Thanks ook voor het snelle contact via Whatsapp :)

Maurane
3 maanden geleden

Gisteren namiddag besteld en volgende ochtend geleverd. Echt een super snelle levering waarvoor dank!
Het is de eerste keer dat ik soja was bestel en na vergelijking waren jullie echt wel de goedkoopste. Ik kan niet wachten om deze uit te testen.

Amaia Mertxe Ramos
4 maanden geleden

Super tevreden met de service en snelle levering! Gebruik de soja was en me kaarsen worden prachtig er door! Net me 2e bestelling gedaan en zeker niet me laatsten!☺️

Reactie plaatsen

Jullie Prachtige Creaties: