5 KG Paraffine | Kaarsen Maken | Paraffine Was

Zuivere paraffine met een smeltpunt van 58-60 graden Celsius. Het hoge smeltpunt zorgt voor een langzame en gelijkmatige verbranding, waardoor kaarsen langer meegaan en een stabiele vlam behouden.

Paraffine is een veelzijdige stof die in diverse industrieën wordt gebruikt vanwege zijn unieke eigenschappen. Het is een populair materiaal voor het maken van kaarsen, omdat het goed brandt. In de cosmetica wordt paraffine vaak toegevoegd aan lotions en crèmes om de huid te hydrateren en te verzachten. Ook in de voedselindustrie vindt paraffine zijn toepassing; het wordt gebruikt als een beschermende coating voor kaas en andere voedingsmiddelen om deze te beschermen tegen uitdroging en bederf.

Het gebruik van paraffinewas voor DIY Kaarsen biedt een betrouwbare en kosteneffectieve manier om hoogwaardige kaarsen te maken voor zowel decoratieve als functionele doeleinden. Het is een veelgebruikte keuze in de kaarsenindustrie vanwege zijn veelzijdigheid en betrouwbare eigenschappen.

Paraffine Was Groothandel | Paraffine voor Kaarsen

Als groothandel in paraffine bieden wij hoogwaardige paraffinewas aan voor verschillende toepassingen, waaronder kaarsenmakerij, cosmetica, farmaceutische producten en industriële processen. Onze paraffinewas wordt zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat onze klanten consistentie en betrouwbaarheid ervaren in hun productieprocessen. Als groothandel streven we ernaar om uitstekende klantenservice te bieden en nauw samen te werken met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. We bieden flexibele bestelopties en snelle levering om ervoor te zorgen dat onze klanten te allen tijde over de benodigde voorraad beschikken.