25 KG Paraffine | Kaarsen Maken | Paraffine was

Zuivere paraffine met een smeltpunt van 56-58 graden Celsius. Het hoge smeltpunt zorgt voor een langzame en gelijkmatige verbranding, waardoor kaarsen langer meegaan en een stabiele vlam behouden.

Paraffine is een veelzijdige stof die in diverse industrieën wordt gebruikt vanwege zijn unieke eigenschappen. Het is een populair materiaal voor het maken van kaarsen, omdat het goed brandt. In de cosmetica wordt paraffine vaak toegevoegd aan lotions en crèmes om de huid te hydrateren en te verzachten. Ook in de voedselindustrie vindt paraffine zijn toepassing; het wordt gebruikt als een beschermende coating voor kaas en andere voedingsmiddelen om deze te beschermen tegen uitdroging en bederf.

Het gebruik van paraffinewas voor kaarsenproductie biedt een betrouwbare en kosteneffectieve manier om hoogwaardige kaarsen te maken voor zowel decoratieve als functionele doeleinden. Het is een veelgebruikte keuze in de kaarsenindustrie vanwege zijn veelzijdigheid en betrouwbare eigenschappen.

Paraffinewas inkopen grote hoeveelheden

Onze 25 kg paraffinewas biedt een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en betaalbare grondstof voor kaarsenproductie op grotere schaal. Met deze royale hoeveelheid paraffinewas kun je een aanzienlijk aantal kaarsen produceren, of je nu een kleine ambachtelijke kaarsenmakerij hebt of een grotere productieomgeving runt. Onze paraffinewas wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en consistentie, zodat je kunt vertrouwen op een product dat voldoet aan jouw verwachtingen en eisen. Met een smelttemperatuur die geschikt is voor verschillende giettechnieken en een heldere, egale afwerking, is onze paraffinewas veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken voor verschillende soorten kaarsen.