Soja Was | Soja Wax

Paraffine Was | Paraffine Wax 

Koolzaadwas | Koolzaadwax

Bijenwas | Bijenwas Korrels

Plantaardige Stearine | Palmwas

Hoeveel geurolie toevoegen?

De aanbevolen verhouding van geurolie tot was kan variëren afhankelijk van het type was dat wordt gebruikt en persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen wordt voor sojawas een geurconcentratie van ongeveer 6% tot 10% aanbevolen, wat betekent dat je bijvoorbeeld voor elke 100 gram sojawas tussen 6 gram en 10 gram geurolie zou kunnen gebruiken. Paraffinewas kan doorgaans een hoger percentage geurolie bevatten vanwege zijn eigenschappen, met een veel voorkomende richtlijn tussen 6% en 12%. Bijenwas, van nature sterker geurend, zou iets minder geurolie kunnen vereisen, met een gebruikelijke richtlijn tussen 5% en 8%. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende concentraties geurolie om de gewenste geursterkte te bereiken, omdat dit subjectief kan zijn en afhankelijk is van persoonlijke voorkeuren. Raadpleeg altijd de aanbevelingen van de fabrikant van de geurolie, omdat sommige oliën sterker zijn dan andere en verschillende concentraties vereisen. Begin met kleine testbatches om de geurintensiteit te evalueren voordat je grote hoeveelheden kaarsen produceert, zodat je de formule indien nodig kunt aanpassen.

 

 

 

Voor 16:00 Besteld? De Volgende Dag In Huis!

Bij Kaarsenwas.nl staan we klaar om ervoor te zorgen dat jouw bestellingen snel en efficiënt worden verwerkt en de volgende dag bij jou worden afgeleverd. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel aan de slag te kunnen met het maken van jouw kaarsen, en daarom doen we er alles aan om een snelle levering te garanderen.

Of je nu een doorgewinterde kaarsenmaker bent of net begint met het avontuur van het maken van kaarsen, wij zorgen ervoor dat je jouw benodigdheden snel in huis hebt, zodat je meteen aan de slag kunt. Ons toegewijde team staat klaar om jouw bestelling met zorg en aandacht te behandelen, zodat jij zonder vertraging kunt beginnen met het creëren van prachtige kaarsen.

Of je nu op zoek bent naar sojawas, paraffine, lonten, geuroliën, kleurstoffen of andere benodigdheden, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw kaarsenprojecten tot leven te brengen. En met onze snelle leveringsservice hoef je niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt en kunt genieten van het plezier en de voldoening van het maken van je eigen kaarsen.

Kies Jouw Gewenste Hoeveelheid Sojawas

Onze hoogwaardige C3-was is een soort sojawas met een smeltpunt van circa. 50 graden Celsius. | 100% Ecologische Sojawas

Sojawas is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit de bonen van de sojaplant. Het wordt veel gebruikt in de kaarsenindustrie als een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele wassen zoals paraffine. Wat sojawas uniek maakt, is dat het biologisch afbreekbaar is en afkomstig is van een hernieuwbare bron, waardoor het een duurzamere keuze is. Daarnaast heeft sojawas de eigenschap om geuren goed vast te houden, waardoor het een uitstekende optie is voor het maken van geurkaarsen die een langdurige en aangename geurverspreiding bieden. Met zijn vele voordelen en veelzijdigheid is sojawas een favoriet geworden onder zowel kaarsenmakers als milieubewuste consumenten.

Shop Jouw Kaarsenwas in Bundels