Veelgestelde vragen | Kaarsenwas

Is Kaarsenwas.nl een groothandel voor webshops?

Zeker weten! Wij zijn zelf begonnen als webshop in handgemaakte kaarsen en hierbij ontdekte wij hoe lastig het kan zijn om hoogwaardige sojawas of paraffine voor een betaalbare prijs te vinden. Daarom hebben we ons zelf verdiept in verschillende kaarsenwassen om kaarsenwebshops maar ook particuliere klanten te helpen om hun creativiteit de vrije loop te kunnen laten gaan, tegen een betaalbare prijs! Kaars wax kopen groothandel, here we are! Mocht jij nog vastlopen met wat de beste optie kaarsen was is voor jouw kaarsen? Aarzel niet op contact met ons op te nemen! En pssstt.. je kan ook kaarsenwas mengen! Zo combineren wij altijd onze sojawas en paraffine!

 

Kaarsenwas voor een betaalbare prijs!

Wij houden onze prijzen zo laag mogelijk zodat al onze klanten de hoogste kwaliteit sojawas, paraffine en meer kunnen verkrijgen tegen een eerlijke prijs! Zo blijft onze kaarsen wax goedkoop, betrouwbaar en de perfecte optie voor jouw kaarsen! Ready, Set, Action! Tijd om jouw pareltjes te gieten! Met geur, kleur of lekker naturel, alles wat bij jouw soja of paraffine kaarsen past bieden wij op Kaarsenwas.nl!

 

Welke wax voor kaarsen?

Kaarsen hebben een speciale plaats in ons leven, van het creëren van een warme ambiance tot het verspreiden van heerlijke geuren door ons huis. Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met het maken van kaarsen, kom je vaak verschillende soorten kaarsen tegen, waarvan soja was en paraffine de meest voorkomende zijn. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee? En nog belangrijker, welke moet je kiezen? Laten we dit fascinerende kaarsendebat eens nader bekijken. In ons blog leggen wij jouw stap voor stap uit waar de verschillen in zitten! Klik hier om het blog te openen en te lezen over het verschil van soja was en paraffine was!