1 KG Paraffine | Kaarsen Maken | Paraffine Was

Paraffine | 1 KG

€ 7,49

Paraffine | 1 KG

€ 7,49

Kaarsen gemaakt van paraffinewas hebben over het algemeen een gelijkmatige en stabiele verbranding, wat betekent dat ze langer meegaan en minder roet produceren in vergelijking met sommige andere wassoorten.Paraffinewas heeft de neiging snel te stollen, wat handig is voor productie-efficiëntie bij grootschalige kaarsen maken.

 

Paraffinewas is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt om verschillende soorten kaarsen te maken, van gewone tafelkaarsen tot geurkaarsen, votiefkaarsen en meer. Paraffinewas heeft een hoog smeltpunt, wat betekent dat kaarsen die ervan zijn gemaakt stabiel blijven bij kamertemperatuur en minder snel zullen smelten. Paraffinewas heeft van nature een heldere en witte kleur, waardoor het gemakkelijk kan worden gekleurd met kleurstoffen om aantrekkelijke kaarsen te creëren in verschillende tinten.

Paraffinewax | Paraffinewas | Zelf Kaarsen Maken

Paraffinewas is een veelgebruikt materiaal voor het maken van kaarsen. Het is een witte of transparante was die wordt verkregen uit aardolie. Paraffinewas heeft verschillende eigenschappen die het ideaal maken voor kaarsenproductie. Ten eerste heeft het een laag smeltpunt, waardoor het gemakkelijk smelt en snel stolt, wat handig is bij het gieten van kaarsen. Daarnaast heeft paraffinewas de eigenschap om geuren en kleuren goed vast te houden, waardoor het perfect is voor het maken van geurkaarsen en gekleurde kaarsen. Het produceert over het algemeen een heldere vlam en een gelijkmatige verbranding, waardoor het een populaire keuze is voor zowel decoratieve als functionele kaarsen. Ondanks dat paraffinewas is afgeleid van aardolie, een niet-hernieuwbare bron, wordt het veel gebruikt vanwege zijn betaalbaarheid, beschikbaarheid en veelzijdigheid in toepassingen bij het maken van kaarsen.