25 KG Paraffine | Kaarsen Maken | Paraffine was

Sale!

Paraffine | 25 KG

€ 139,99 € 134,95
Sale!

Paraffine | 25 KG

€ 139,99 € 134,95

Het gebruik van paraffinewas voor kaarsenproductie biedt een betrouwbare en kosteneffectieve manier om hoogwaardige kaarsen te maken voor zowel decoratieve als functionele doeleinden. Het is een veelgebruikte keuze in de kaarsenindustrie vanwege zijn veelzijdigheid en betrouwbare eigenschappen.

Paraffinewas is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt om verschillende soorten kaarsen te maken, van gewone tafelkaarsen tot geurkaarsen, votiefkaarsen en meer. Paraffinewas heeft een hoog smeltpunt, wat betekent dat kaarsen die ervan zijn gemaakt stabiel blijven bij kamertemperatuur en minder snel zullen smelten. Paraffinewas heeft van nature een heldere en witte kleur, waardoor het gemakkelijk kan worden gekleurd met kleurstoffen om aantrekkelijke kaarsen te creëren in verschillende tinten.

Paraffinewas inkopen grote hoeveelheden

Onze 25 kg paraffinewas biedt een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en betaalbare grondstof voor kaarsenproductie op grotere schaal. Met deze royale hoeveelheid paraffinewas kun je een aanzienlijk aantal kaarsen produceren, of je nu een kleine ambachtelijke kaarsenmakerij hebt of een grotere productieomgeving runt. Onze paraffinewas wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en consistentie, zodat je kunt vertrouwen op een product dat voldoet aan jouw verwachtingen en eisen. Met een smelttemperatuur die geschikt is voor verschillende giettechnieken en een heldere, egale afwerking, is onze paraffinewas veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken voor verschillende soorten kaarsen.