Hoe maak je Pornstar Martini Kaarsen?

Ontdek de kunst van kaarsen maken met onze handige DIY-set! Alles wat je nodig hebt, zit in één doos, van de hoogwaardige was tot de lonten. Creëer je eigen unieke kaarsen in slechts een paar eenvoudige stappen. Perfect voor een ontspannend weekendproject of een creatieve middag met vrienden. Laat je verbeelding de vrije loop en voeg een vleugje gezelligheid toe aan je huis met zelfgemaakte kaarsen!

Inhoud pakket

  • 500 Gram soja was
  • 2 Hittebestendige Cocktailglazen
  • 5 Gram Kleurstof Oranje
  • Kaarsenmal Bloem
  • 25 Lonten

Verrijk je kaarsen met de rustgevende geur van passievrucht met onze 10ML Passievrucht Geurolie, speciaal ontwikkeld voor het maken van zelfgemaakte kaarsen met zowel sojawas als paraffine. Geniet van de kalmerende en verfrissende aroma's van lavendel, verpakt in een handige flacon voor moeiteloos gebruik.

 

Stappenplan voor het maken van Pornstar Martini kaarsen

1. Smelt je sojawas in een metalen kom of pan tot alles volledig gesmolten is. 


2. Voeg de kleurstof direct toe, wees voorzichtig omdat je maar weinig nodig hebt. Roer goed gedurende 1 minuut.


3. Indien gewenst, voeg geurolie toe zodra de sojawas rond de 50 graden Celsius is. Roer de geurolie goed door de gesmolten was.


4. Laat de gesmolten sojawas afkoelen tot ongeveer 40-50 graden Celsius voor het beste resultaat.


5. Bevestig de lont aan het glas met behulp van lontstickers of lijm. Als je deze niet hebt, dip dan de onderkant van de lont in een beetje gesmolten kaarsvet en bevestig deze aan de bodem van het glas.


6. Zodra de was is afgekoeld tot de juiste temperatuur, giet je eerst een laag oranje was in het glas tot de gewenste hoogte.


7. Herhaal de stappen met het witte kaarsvet zonder kleurstof.


8. Neem tussendoor de bloemenmal en giet een beetje oranje kaarsvet in het 'bloembolletje'. Laat dit licht uitharden voor 1-2 minuten en vul vervolgens aan met wit kaarsvet.


9. Haal de bloem voorzichtig uit de mal wanneer deze volledig is afgekoeld en uitgehard, en plaats deze op het oranje kaarsvet in het glas.


10. Giet het afgekoelde witte kaarsvet bovenop de bloem, maar zorg ervoor dat je niet te veel giet, zodat de bloem niet 'verdrinkt'.

 

En daar heb je het! Je eigen Pornstar Martini kaarsen, klaar om aan te steken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.